Lerares (24) heeft meerdere keren seks met minderjarige student terwijl haar eigen kind thuis is Buitenland
Buitenland

Lerares (24) heeft meerdere keren seks met minderjarige student terwijl haar eigen kind thuis is

Lerares (24) heeft meerdere keren seks met minderjarige student terwijl haar eigen kind thuis is

Afgelopen donderdag werd een 24-jarige lerares uit Louisiana opgepakt, nadat ze meerdere keren seks zou hebben gehad met een 15-jarige student.

Allarea Silva, de 24-jarige lerares natuurkunde van de Northwestern Middle School in Louisiana, zou tijdens de zomer van 2019 acht of negen keer seks hebben gehad met een 15-jarige leerling van haar. Telkens dit gebeurde, was haar eigen kind ook thuis, zeggen de aanklagers.

Het contact tussen de twee – dat oorspronkelijk begon via de schoolmail – verliep al snel via privémail, “zodat de school niet kon volgen”, stelt een detective. Silva stuurde vervolgens naaktfoto’s en -video’s. Bij de video’s had ze zichzelf onherkenbaar gemaakt, omdat ze bang was de beelden zouden uitlekken. De lerares begon hem op een bepaald moment thuis op te halen, en naar haar huis te brengen, waar ze seks hadden.

Politieonderzoek

De jongen wilde hun seksrelatie na enige tijd openbaren, maar de vrouw smeekte hem de relatie stil te houden. ”Ze vertelde welke invloed dat zou hebben op haar carrière en familie.” Een politieonderzoek zorgde uiteindelijk dat de hele situatie uitkwam.

De school wil nog niet inhoudelijk reageren. “Niemand is bezig met een cover-up, we vegen niets onder het tapijt”, aldus een woordvoerder. ”We volgen de wet. Meer kan ik op dit moment niet melden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws