Vossen haalt uit: "Toen heb ik de klik gemaakt: ik moet weg bij Club Brugge" Sport
Sport

Vossen haalt uit: "Toen heb ik de klik gemaakt: ik moet weg bij Club Brugge"

Vossen haalt uit: "Toen heb ik de klik gemaakt: ik moet weg bij Club Brugge"

Jelle Vossen slaagde er niet meer in om speelgelegenheid te verzamelen bij Club Brugge. Daarop heeft de 30-jarige aanvaller beslist om over te stappen naar Zulte Waregem.

“Ik heb zeker het gevoel dat ik ook bij Club mijn doelpunten had kunnen maken, maar de trainer maakt zijn keuzes", zegt Vossen in Het Nieuwsblad. "Hij zal daar zijn redenen voor hebben gehad. Als je mij vraagt of ik daar akkoord mee ging, zou ik dat betwist hebben."

"Ik denk dat ik mijn waarde had kunnen hebben voor Brugge, maar ik ga er niet over klagen of bij blijven stilstaan", vervolgt Vossen. "Ik ben blij dat ik nu hier ben en direct in mijn eerste wedstrijd heb kunnen laten zien dat ik nog altijd de goal weet staan.”

Commercieel

Philippe Clement vertelde dat hij voor de jonge spelers koos. “Ik ben ervan overtuigd dat ik commercieel gezien niet de interessantste speler was voor Club. Dat speelt ook mee in het voetbal. Dat is jammer voor de speler, maar je merkt dat dat aspect belangrijker wordt voor veel clubs.”

"Weet je, in Qatar scoorde ik in de oefenwedstrijd tegen PSV en tegen Ajax kreeg ik plots geen minuut meer. Terwijl alle anderen wel in beide matchen speelden. Vraag me niet waarom dat zo was. Toen heb ik de klik gemaakt: ik moet hier weg", weet Vossen.

Populair

Laatste nieuws