Willy Sommers maakt zich grote zorgen: “Ik heb schrik als ik ’s nachts ga slapen” Buitenland
Buitenland

Willy Sommers maakt zich grote zorgen: “Ik heb schrik als ik ’s nachts ga slapen”

Willy Sommers maakt zich grote zorgen: “Ik heb schrik als ik ’s nachts ga slapen”

Maandag onderging Willy Sommers een erg ingrijpende hartoperatie. Zijn kroonslagader zat naar verluidt voor 99 procent dicht. In een interview met Het Laatste Nieuws laat hij weten hoe het nu met hem gaat.

"Goed, dus. Alles ziet er prima uit”, zegt Willy. “Alleen: mijn conditie is wat achteruitgegaan. Dat is normaal na zo’n operatie, zegt professor Brugada. Vanaf dinsdag start ik met kine. Ik ga dat in het UZ van Jette doen. Ik zou dat in principe ook gewoon bij de kinesist in m’n dorp kunnen doen. Maar in het UZ, zo vlak bij de cardioloog en met de juiste begeleiding, voel ik me precies toch meer op m’n gemak."

“De psycholoog zegt dat die angst normaal is”, vervolgt hij. “Ik sprak er ook over met de professor. Hij zegt: ‘Ge moet niet vrezen. Dat is gelijk bij een auto. Die heeft ook af en toe een nieuwe leiding nodig.’ En toch. Ik heb schrik”, geeft de zanger toe. “Ik voel het ook als ik ’s nachts ga slapen. Dan denk ik: ‘Potverdorie, mijn hart zal toch niet stilvallen, zeker?'"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws