PSG kan kwartfinales al ruiken na fraaie zege bij Man United Sport

PSG kan kwartfinales al ruiken na fraaie zege bij Man United

Paris Saint-Germain staat al met anderhalf been in de kwartfinales van de Champions League. De Fransen wonnen de heenwedstrijd op Old Trafford tegen Manchester United met 0-2.

Heel veel kansen waren er in de eerste helft niet. Er was wel heel veel strijd, ook in het begin van de tweede helft. Kimpembe opende in minuut 53 namens PSG de score. Niet veel later zorgde een ongrijpebare Kylian Mbappé voor de 0-2. Romelu Lukaku viel in de slotminuten in bij Man U, bij PSG was Meunier out met een hersenschudding. Paul Pogba (Man U) werd in de slotfase nog uitgesloten met een tweede gele kaart.

AS Roma had de handen vol met FC Porto en won met het kleinste verschil (2-1). Zaniolo zorgde in zijn eentje na de rust voor een 2-0-voorsprong, maar Adrian scoorde nog een belangrijk uitdoelpunt voor de Portugezen.