Woensdag 12 Februari 2020 - 09:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Cindy maakt zich erg boos op haar man Willy Sommers: "Wil je nog verder met ons? Dan weet je wat je te doen staat"

Cindy maakt zich erg boos op haar man Willy Sommers:

Cindy, de vrouw van Willy Sommers, heeft zich veel zorgen gemaakt. Willy moest met spoed geopereerd worden aan het hart.

Willy werd onwel, maar wilde toch nog gaan optreden. "Hij kan geen nee zeggen, dat is het grote probleem. Maar ik zei: ‘Wil je nog verder met ons? Dan ga je nú binnen. Daarna kan je dan nog tien jaar werken. En anders zal je er misschien de gevolgen van moeten dragen.’ En dan zaten we op de spoed, werden er cardiogrammen gemaakt en begon de operatie. Ik heb drie kwartier lopen ijsberen in de gang. Ik had geen bereik en kon niemand bellen", zegt Cindy in Dag Allemaal.

Cindy was niet in paniek. "Ik had het gevoel dat het goed zou komen. Duizenden mensen hebben al zo’n operatie ondergaan waarbij ze stents steken. Maar dan kwam de chirurg - toevallig onze buurman die in het team van professor Brugada zit - naar mij en zei: ‘Cindy, je weet toch dat als je Willy niet had binnengebracht het dit weekend gedaan was geweest met hem? Die ader was voor 99 procent dichtgeslibd. Hij stevende op een hartaderbreuk af. Hij was gegarandeerd op het podium ineengezakt, of in zijn bed gestorven."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Willy Sommers  I  shownieuws