Woensdag 12 Februari 2020 - 10:00   I   Foto: Facebook  I   Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

Jasper sterft op fiets na aanrijding met vluchtmisdrijf in Arendonk: "We gaan hem allemaal zo hard missen"

Jasper sterft op fiets na aanrijding met vluchtmisdrijf in Arendonk:

In Arendonk is gisteren de 31-jarige fietser Jasper Horsting aangereden. Hij overleefde het niet. De automobilist stapte uit om naar het slachtoffer te kijken en ging er dan vandoor.

De verdachte werd later teruggevonden. Hij heeft de Belgische nationaliteit, maar woont in de Nederlandse grensgemeente Eersel. Toen de hulpdiensten bij het slachtoffer kwamen, konden ze enkel nog het overlijden vaststellen.

Horsting was erg actief in het verenigingsleven. Onder meer bij scouts Carpe Diem in Arendonk is de verslagenheid erg groot. "Het is verschrikkelijk. En oneerlijk", zegt groepsleidster Kaat Verbeek (21) in Het Nieuwsblad. "Dat juist hem dit moet overkomen. Jasper was een gouden gast op wie je altijd kon rekenen."

"Niets was hem te veel"

"Hij was al tien jaar onze vaste en trouwe foerier (kookouder, red.) op kamp, voorzitter van vzw Carpe Diem en lid van het bouwteam van ons nieuwe jeugdlokaal. Als er iets moest geregeld worden, belden we Jasper. Niets was hem te veel. Hij werd op handen gedragen door alle scouts, jong en oud. We gaan hem allemaal heel erg missen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Jasper Horsting  I  Arendonk