Woensdag 12 Februari 2020 - 12:00   I   Bron: Privé  I   door Redactie

Schokkende onthullingen: Leontine werd al vaker bedrogen door Marco Borsato

Schokkende onthullingen: Leontine werd al vaker bedrogen door Marco Borsato

Het blad Privé komt met nieuwe onthullingen over de misgelopen relatie tussen Marco Borsato en Leontine. Er werd aangenomen dat zijn affaire met Iris Hond de voornaamst aanleiding was voor hun breuk. Nu blijkt dat Marco al eerder een scheve schaats heeft gereden.

Ruim dertien jaar geleden ging het al fout op vakantie in 2006. Toen zij de meegereisde vriendinnen enkele vakantiekiekjes wilde laten zien in het Spaanse hotel, sloeg de sfeer plots helemaal om. Marco bleek er een tweede agenda op na te houden.

Ze zag op een tv-scherm één voor één beelden voorbijkomen van Marco, innig zoenend in een skilift met een voor Leontine allesbehalve onbekende vrouw. Wie was dan die vrouw bij wie Marco innig zoenend in de après-ski in de armen lag?

Secretaresse

De zanger was met personeel van zijn, inmiddels failliete, artiestenbureau The Entertainment Group (TEG) op wintersportvakantie in Oostenrijk. Leontine was daar niet bij, want zij bleef thuis bij de kinderen. Het ging om zijn secretaresse en iedereen die mee op vakantie was in Oostenrijk, kon zien dat de twee het wel heel goed met elkaar konden vinden.

Leontine kon op het USB-stickje in Spanje met haar eigen ogen zien wat er gebeurd was. Ze was totaal in shock. Ze confronteerde Marco ermee, die het aanvankelijk nog ontkende. Nadien zijn er veel gesprekken geweest tussen Marco en Leontine. De secretaresse in kwestie moest vertrekken en uiteindelijk hield hun relatie nog stand tot begin dit jaar. Toen vond Leontine het welletjes geweest.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Marco Borsato  I  Leontine  I  shownieuws