Zaterdag 15 December 2018 - 23:05   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Evelien Bosmans: "Het is bij Jonas veel erger dan bij mij"

Evelien Bosmans:

Evelien Bosmans is nu al bijna vijf jaar samen met Jonas Van Geel. Voor haar is dat een absoluut record. In De Standaard legt ze uit hoe het komt dat ze zo goed samenblijven.

"Door jezelf elke dag de vraag te stellen: is dit het? Jonas en ik communiceren heel goed. Wij weten hoe de andere zich voelt en we ­zullen nooit lang met iets blijven zitten. Ik ken koppels die eventuele spanningen gewoon laten passeren, maar wij praten alles altijd meteen uit", vertelt Evelien.

Zowel Evelien als Jonas zijn wel erg bekend. "Eigenlijk heb ik daar niet zoveel last van. Als ik een gesprek voer, zit ik in die bubbel en ben ik me niet bewust van wat er zich rond mij afspeelt. Jonas overschouwt de ruimte veel meer en is zich er bewuster van wanneer hij wordt bekeken. Zijn bekendheid is ook van een heel andere orde dan de mijne. Mensen kennen mij als Marina uit de gelijknamige film of als Sarah uit Gent-West. Maar Jonas kennen ze als Jonas Van Geel zélf. En daarbij hebben ze het gevoel dat hij hun beste vriend is."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Evelien Bosmans  I  Jonas Van Geel  I  showbizz