Woensdag 12 Februari 2020 - 18:45   I   door Redactie

Antwerp tégen nieuw TV-contract, Gheysens reageert fors: "Dit kan niet zijn!"

Antwerp tégen nieuw TV-contract, Gheysens reageert fors:

Royal Antwerp FC en AA Gent verzetten zich tegen het nieuwe TV-contract in de Jupiler Pro League. Laatstgenoemde wilde niet dat de TV-rechten naar Eleven Sports zouden gaan, Antwerp is niet te spreken over het feit dat het wordt behandeld als een kleine club.

Bij Antwerp vinden ze het niet kunnen dat ze nog steeds worden bekeken als een ploeg uit de K11. The Great Old zette de jongste jaren grote stappen vooruit en wil zijn nieuwe status ook meteen verzilverd zien in de vorm van meer inkomsten op het gebied van televisiegeld.

Antwerp dreigt er nu zelfs mee om de rechten van zijn thuiswedstrijden zelf te vermarkten. Voorzitter Paul Gheysens legt in Het Nieuwsblad uit waarom hij niet blij is met de gang van zaken. “Wat de gevolgen zijn, daar ga ik niet op in – ik ken de finesses nog niet. Maar het kan niet zijn dat ze ons behandelen als een kleine club”, aldus Gheysens.

"Wij moeten niet onderdoen voor de andere topclubs"

“Wij zijn gewapend om van belang te zijn in de competitie. Club Brugge staat momenteel verder, maar wij moeten niet onderdoen voor de andere topclubs. We trekken evenveel kijkers, dus moeten ze ons ook behandelen als een topclub", besluit de zakenman.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent  I  voetbal  I  sport