Donderdag 13 Februari 2020 - 14:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Debbie uit Kamp Waes haalt uit: "Zolang het maar niet te veel moeite kost, hé"

Debbie uit Kamp Waes haalt uit:

Debbie Verstraeten uit Kamp Waes krijgt vaak te vraag waar ze haar motivatie haalt. Op Instagram geeft ze daar een duidelijk antwoord op.

"Ik krijg massaal de vraag: Waar haal jij die motivatie? Waarom geef je niet op? Ik focus me op wat ik écht wil. De meeste mensen willen alles een beetje, zolang het maar niet té veel moeite kost. En hebben geen doel in het leven... Ja, hard werken kost soms veel energie en is niet altijd even makkelijk, maar moeilijk gaat ook hé", zegt Debbie op Instagram. "Focus op je eigen doel in plaats van rond te kijken wat anderen doen!"

View this post on Instagram

Never whine, never complain, never make excuses... 😈☠️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik krijg massaal de vraag: Waar haal jij die motivatie? Waarom geef je niet op? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik focus me op wat ik echt wil. ECHT wil. De meeste mensen willen alles een beetje, zolang het maar niet TE veel moeite kost. EN hebben geen doel in het leven... Ja, hard werken kost soms veel energie en is niet altijd even makkelijk, maar moeilijk gaat ook eh 🤨 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Focus op je eigen doel ipv rond te kijken wat anderen doen 😜 link in bio om je vrijblijvend te registreren voor onze 6 weken challenge: voeding, training, mindset ⚔️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mindset #yesyoucan #athlete #shewhodareswins #specialforces #whateverittakes #setyourgoals #nevergiveup #neversettleforless #grind #relentless #motivation #challenge #challengeyourself #kampwaes

A post shared by Debbie Verstraeten - Kamp Waes (@debbie_verstraeten) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Debbie Verstraeten  I  Kamp Waes  I  shownieuws