Natassia, de vriendin van Wout Bru, is te zien op uitgelekte sekstape: "Het was de eerste keer dat ik zoiets deed met een vrouw" Buitenland
Buitenland

Natassia, de vriendin van Wout Bru, is te zien op uitgelekte sekstape: "Het was de eerste keer dat ik zoiets deed met een vrouw"

Natassia, de vriendin van Wout Bru, is te zien op uitgelekte sekstape: "Het was de eerste keer dat ik zoiets deed met een vrouw"

Natassia Van Kerkvoorde is de vriendin van Wout Bru. In HUMO vertelt ze voor het eerst over een traumatische ervaring uit haar jeugd. Haar beste vriendin lekte toen een sekstape waarop ze beide te zien waren.

“Na een nachtje stappen, ben ik samen met een vriendin en haar vriend in bed beland", doet Natassia haar verhaal. "Het was de eerste en laatste keer dat ik zoiets deed met een vrouw. Ik heb geen spijt van wat er gebeurd is in die slaapkamer - iedereen heeft seks - maar daarom wil je nog niet dat de hele wereld dat ziet.”

De vriendin in kwestie zou later bekend worden door haar deelname aan Temptation Island. “Vijf jaar na datum stonden de beelden opeens online. Onze vriendschap was aan het verwateren en daar kon ze niet tegen. Ze deed het uit wraak.”

Wout Bru

Iemand stuurde het filmpje ook door naar Wout Bru, haar vriend. "Hij heeft er fantastisch op gereageerd. ‘Het maakt me niet uit wat ze van je denken, over mij zal je ook nog pikante verhalen horen’. Daarna hebben we er nooit meer over gesproken.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws