Wedstrijden JPL van komend weekend mogelijk afgelast door nieuwe storm

Wedstrijden JPL van komend weekend mogelijk afgelast door nieuwe storm
Donderdag 13 Februari 2020 - 11:30   I   door Redactie

Vorig weekend besliste de Pro League omwille van het stormweer in ons land om de zondagswedstrijden in de Jupiler Pro League af te gelasten. Komend weekend zou dat opnieuw het geval kunnen zijn.

Na storm Ciara is het komend weekend immers de beurt aan storm Dennis. En volgens de Franstalige krant La Capitale kan Dennis de Jupiler Pro League andermaal op zijn kop zetten. Het is volgens de krant immers niet uitgesloten dat de Pro League opnieuw overgaat tot afgelasting van de matchen.

Bij de Pro League zijn ze alvast voorbereid. Indien storm Dennis voor te veel problemen zorgt, zullen de wedstrijd van zondag - wanneer opnieuw de meeste problemen verwacht worden - worden afgelast. Zondag staan de wedstrijden Antwerp-Charleroi, KRC Genk-Standard en Zulte Waregem-Moeskroen gepland.

Poll: Denk jij dat de matchen van komend weekend zullen doorgaan?TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  voetbal  I  sport