'Eleven Sports hakt knoop door over matchen JPL op Telenet en Proximus'

'Eleven Sports hakt knoop door over matchen JPL op Telenet en Proximus'
Donderdag 13 Februari 2020 - 13:00   I   door Redactie

Eleven Sports kwam woensdag als overwinnaar uit de strijd. Het Britse mediabedrijf veroverde de mediarechten van de Jupiler Pro League voor de periode 2020-2025. Maar wat houdt dat nu in voor de abonnees van Telenet en Proximus?

Volgens Het Laatste Nieuws is Eleven Sports alleszins niet van plan om voor grote veranderingen te zorgen in uw huiskamer. Overstappen naar een andere provider zal bijvoorbeeld niet nodig zijn.

"De toewijzing van het voetbalcontract aan Eleven Sports zal geen aardverschuiving teweegbrengen in het huidige kijkgedrag van de voetbalfans", schrijft HLN. "Zeker voor de live-uitzending van de wedstrijden in 1A en 1B is het de bedoeling dat de mensen niet van decoder moeten wisselen."

Zo breed mogelijk verspreiden

"Eleven Sports wil de live-rechten zo breed mogelijk verspreiden via de grote telecomoperatoren als Proximus, Telenet, VOO, TV Vlaanderen, Télésat, Scarlet en Orange, die het voetbal via hun eigen kanalen aanbieden."

Poll: Vind jij het een goede zaak dat Eleven Sports de wedstrijden ook via de huidige operatoren wil aanbieden?TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  sport  I  voetbal