Donderdag 13 Februari 2020 - 15:48   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Verschrikkelijk drama voor baby van Lotto-renner Nikolas Maes

Verschrikkelijk drama voor baby van Lotto-renner Nikolas Maes

Wielrenner Nikolas Maes (33) en zijn partner Katrijn Hullaert hebben hun tweede zoontje enkele dagen voor de geplande geboorte verloren. Maes kondigde dat nieuws zelf aan via Instagram, met een aangrijpende foto en tekst. Maes rijdt voor Lotto-Soudal.

De pakkende afscheidsbrief:

Lieve Maurice,

We keken zo hard uit naar jouw komst en hadden zoveel plannen met ons viertjes.

Enkele dagen voor jouw geplande geboorte, kregen we als een donderslag bij heldere hemel te horen dat jouw hartje plots gestopt was met kloppen.

Onze wereld stond stil en tot op heden lijkt het nog steeds zo onwerkelijk.

Nooit gedacht dat onze eerste foto samen, meteen ook één van de laatste zou zijn.

We zijn super trots op jou kleine man en hopen dat je de warmte en pure liefde die we voor jou koesteren, hebt kunnen voelen tijdens de momenten die we samen konden doorbrengen.

We beloven je dat we héél veel over jou gaan vertellen aan jouw broertje Médard, dat je voor altijd dicht bij ons en in onze gedachten zal zijn en dat we jou overal mee naartoe nemen.

We zien je zo graag.

Voor altijd in ons en voor altijd ons 2de zoontje.

Ooit zien we jou hierboven terug.

Dikke zoen,

Papa, mama en trotse broer Médard

View this post on Instagram

Lieve Maurice, We keken zo hard uit naar jouw komst en hadden zoveel plannen met ons viertjes. Enkele dagen voor jouw geplande geboorte, kregen we als een donderslag bij heldere hemel te horen dat jouw hartje plots gestopt was met kloppen. Onze wereld stond stil en tot op heden lijkt het nog steeds zo onwerkelijk. Nooit gedacht dat onze eerste foto samen, meteen ook één van de laatste zou zijn. We zijn super trots op jou kleine man en hopen dat je de warmte en pure liefde die we voor jou koesteren, hebt kunnen voelen tijdens de momenten die we samen konden doorbrengen. We beloven je dat we héél vaak over jou gaan vertellen aan jouw broertje Médard, dat je voor altijd dicht bij ons en in onze gedachten zal zijn en dat we jou overal mee naartoe zullen nemen. We zien je zo graag. Voor altijd in ons 🖤 en voor altijd ons 2de zoontje. Ooit zien we jou hierboven terug. Dikke zoen, Papa, mama en trotse broer Médard

A post shared by Nikolas Maes (@nikolasmaes) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Nikolas Maes  I  sport