Vrijdag 14 Februari 2020 - 13:42   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Bart De Wever: "De derde partij van het land meent iedereen de wet te kunnen spelen"

Bart De Wever:

PS-voorzitter Paul Magnette haalde uit naar N-VA en herhaalde nogmaals dat hij niet wil samen regeren met de Vlaamse nationalisten. N-VA-voorzitter Bart De Wever laat weten "akte te nemen" van die uitspraken.

“De derde partij van het land meent iedereen de wet te kunnen spellen, en de onderhandelingen in de media te kunnen voeren. In weerwil van de Vlaamse kiezer moet er voor de PS een zo links mogelijke regering komen, zonder meerderheid in Vlaanderen. De PS wil zelfs verkiezingen uitlokken, enkel en alleen in de hoop om de N-VA te verzwakken en zichzelf te versterken", klinkt het bij Bart De Wever.

“Aan de onderhandelingstafel heeft de N-VA zich altijd constructief opgesteld”, reageert N-VA-voorzitter Bart De Wever. Hij laat weten dat N-VA staat voor “een verder zetten van het socio-economisch herstelbeleid dat in Vlaanderen de werkloosheid naar het laagste niveau ooit bracht, terwijl de koopkracht werd verhoogd. Met de juiste keuzes om in alle regio’s meer mensen aan het werk te krijgen, is het mogelijk om zowel het budget te saneren alsook de koopkracht verder te verhogen. Zowel voor de lage pensioenen als voor mensen die werken.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Bart De Wever  I  N-VA  I  PS  I  Paul Magnette