Twee kinderen aangetroffen in klein hondenhok, helemaal onder de uitwerpselen Buitenland
Buitenland

Twee kinderen aangetroffen in klein hondenhok, helemaal onder de uitwerpselen

Twee kinderen aangetroffen in klein hondenhok, helemaal onder de uitwerpselen

De politie heeft in de Amerikaanse staat Texas een vreselijke ontdekking gedaan. De agenten troffen vier ondervoede kinderen aan toen ze werden opgeroepen voor een slaande ruzie. Twee van hen zaten opgesloten in een klein hondenhok.

De plaatselijke sheriff spreekt over het “het ergste geval van kindermishandeling” dat hij ooit heeft gezien in zijn 44-jarige loopbaan. Twee ondervoede kinderen werden aangetroffen in een klein hondenhok, twee andere kinderen zaten in een schuur.

De kinderen - drie jongens van één, drie en vijf jaar oud en een meisje van vier - zaten half aangekleed onder de uitwerpselen. “Alle vier de kinderen hadden honger en dorst”, aldus sheriff Lane Akin. “Er was meer dan genoeg voedsel in de schuur, maar de koelkast en de kasten waren afgesloten zodat de kinderen er niet in konden.”

De ruziënde ouders Andrew Fabila (24) en Paige Harkings (24), worden beschuldigd van het in gevaar brengen van de kinderen. De kinderen werden overgebracht naar het kinderziekenhuis. Over hun toestand is niets bekend.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws