Mats Rits redt matig Club Brugge in 95ste minuut Sport

Mats Rits redt matig Club Brugge in 95ste minuut

Club Brugge heeft in de 95ste minuut de volle buit gepakt tegen Waasland-Beveren. Mats Rits bevrijdde blauw-zwart diep in blessuretijd. Hij scoorde overigens beide doelpunten: 2-1.

Waasland-Beveren trok een muur op. Club Brugge vond maar met mondjesmaat openingen. Pas helemaal op het einde van de eerste helft klom blauw-zwart op voorsprong. Na geharrewar kwam de bal voor de voeten van Rits, die van dichtbij in doel trapte.

Het moeilijkste leek achter de rug voor Club Brugge, maar dat was toch buiten Tuur Dierckx gerekend. De oud-speler van Club trapte de voorzet van Foulon kort na de rust in één tijd binnen. De thuisploeg had plots haast en probeerde Waasland-Beveren vast te zetten op de eigen helft. Dat ging echter moeizaam. De bezoekers eindigden de wedstrijd nog met tien. Agyepong kreeg als invaller twee keer geel in amper een minuut tijd. Pas minuut 95 werd Club bevrijd. Opnieuw was het Mats Rits die scoorde: 2-1.