Line en Victor uit Blind Getrouwd hebben geweldig nieuws te melden Buitenland
Buitenland

Line en Victor uit Blind Getrouwd hebben geweldig nieuws te melden

Line en Victor uit Blind Getrouwd hebben geweldig nieuws te melden

Line en Victor zijn het enige koppel van het voorbije seizoen van 'Blind Getrouwd' dat stand heeft gehouden. Het gaat nog steeds uitstekend met hen en ze zijn klaar voor de volgende stap.

“Wij zijn ondertussen een jaar, drie maanden en een beetje getrouwd. En ja, het gaat goed. De liefde is groot tussen ons”, zegt Victor aan VTM.

Eind vorig jaar deden ze hun huwelijksfeest zelfs opnieuw. "Er was vanalles gebeurd, hé”, blikt Victor terug. “Ten eerste hebben we elkaar veel beter leren kennen. We zijn op reis geweest, we hebben onze huwelijksreis eigenlijk nog eens opnieuw gedaan. En we zijn ook gaan samenwonen. Nu nog in een huurhuis, maar de volgende stap is samen een huis kopen.”

Lastig begin

Het begin van het avontuur was minder evident. "In het begin was dat wat minder omdat het toen moeizamer ging tussen ons. Dan denk je ook van: waarom doe ik nu mee? Maar ik kan niet anders zeggen dat, als je gelukkig getrouwd bent, nog altijd, dat je er positief op terugkijkt

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws