Zondag 16 Februari 2020 - 15:00   I   door Redactie

Simon Mignolet kan het niet geloven: "Dit is echt erg"

Simon Mignolet kan het ongetwijfeld nog steeds niet geloven. De Rode Duivel moest zaterdagavond tegen Waasland-Beveren nauwelijks een bal pakken, maar slikte wel een doelpunt. En of dat balen was voor Mignolet.

Simon Mignolet kan het niet geloven:

“Het belangrijkste dat we moeten onthouden zijn de drie punten”, aldus Mignolet op de webstek van Club Brugge.. “Bijna lieten we twee punten liggen, maar Mats Rits was helemaal op het einde nog bij de pinken om nog eens te scoren. Ik was dolblij toen Mats alsnog scoorde, want iedereen beseft heel goed dat het vanavond verre van goed was. Geen degelijk spel, geen kansen en dat is natuurlijk spijtig."

 

Toen Mignolet na rust plots een goal slikte, kon hij zijn ogen niet geloven. Het was immers een erg rustige avond voor de goalie. "Dat zijn de moeilijkste wedstrijden voor een doelman”, aldus Mignolet. “Je weet dat je heel weinig werk zult krijgen, maar toch kon ik niks doen aan hun tegengoal. Erg, maar niks aan te doen natuurlijk. Vandaar dat ik heel blij was dat we dan toch met de drie punten konden gaan lopen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  Waasland-Beveren  I  voetbal  I  sport