Maandag 17 Februari 2020 - 07:00   I   Foto: Facebook   I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een forse waarschuwing voor Laura: “Hier kan ik echt niet mee om”

Zondagavond konden we met z’n allen genieten van de eerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ op VTM. Onder meer Antwerpenaar Sonny (30) en de charmante Laura (27) kwamen aan bod.

Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een forse waarschuwing voor Laura: “Hier kan ik echt niet mee om”

In Dag Allemaal vertelt Sonny hoe hij terecht is gekomen bij ‘Blind Getrouwd’. “Eén van m’n vrienden heeft me ingeschreven. Als laatste single in een groep van koppels kan je dat meemaken”, lacht hij. “Maar dit past wel bij mij. Ik ben altijd avontuurlijk geweest." 

"M’n vorige relaties zijn niet met drama’s geëindigd", zegt hij nog. "Eén keer groeiden m’n vriendin en ik uit elkaar na anderhalf jaar, met m’n laatste vriendin kom ik nog altijd goed overeen. Ik wou heel graag kinderen, en zij niet. Dat was een breekpunt."

Hoek af

Op de vraag of er iets is waar hij veel moeite mee heeft, is Sonny duidelijk. “Met racisme kan ik helemaal niet om. Ik hoop ook dat ze een kinderwens heeft, maar als ik de vrouw van m’n leven ontmoet, dan kunnen we later nog wel andere opties bekijken om die wens van ons invulling te geven."

Zijn perfecte vrouw omschrijft hij als volgt: “Een lieve, zorgzame vrouw met veel humor. Er mag ook een hoek af zijn, daar val ik wel op. En blondines of brunettes met mooie ogen en verzorgde tanden hebben een streepje voor.” Laura heeft vooralsnog niets te vrezen, denken wij dan.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Sonny  I  Laura  I  shownieuws