Chaos bij Anderlecht: fans hebben er genoeg van en komen in opstand Sport
Sport

Chaos bij Anderlecht: fans hebben er genoeg van en komen in opstand

Chaos bij Anderlecht: fans hebben er genoeg van en komen in opstand

Chaos bij RSC Anderlecht. De supporters van paars-wit vinden het niet kunnen dat de clubleiding geen beroep heeft aangetekend tegen de sanctie om de tribunes gedeeltelijk te sluiten voor de competitiewedstrijd tegen Zulte Waregem.

"Een deel van de fans van Anderlecht is hoogst ontevreden over het feit dat de club geen beroep heeft aangetekend tegen de gedeeltelijke sluiting van de tribunes voor de match tegen Zulte Waregem", schrijft Het Laatste Nieuws. "Die sanctie werd Anderlecht door de Geschillencommissie opgelegd naar aanleiding van het gooien van een voetzoeker in het doelgebied van Mignolet in de thuiswedstrijd tegen Club Brugge."

"De fans vechten de sluiting van de vakken N5 en N6 aan en zullen daarover vandaag (maandag, nvdr.) contact opnemen met de club. De betrokken fans vinden dat zij het slachtoffer zijn van een kleine minderheid van de 'Ultra's', die zaterdagavond ook verantwoordelijk waren voor het gooien van voetzoekers op KV Mechelen. Op aangeven van andere fans werd één van de daders aangeduid in Mechelen, wat hem mogelijk een stadionverbod oplevert", voegt de krant er nog aan toe.

Populair

Laatste nieuws