Enorm moeilijke periode voor Willy Sommers: “Compleet gecrasht” Buitenland
Buitenland

Enorm moeilijke periode voor Willy Sommers: “Compleet gecrasht”

Enorm moeilijke periode voor Willy Sommers: “Compleet gecrasht”

Willy Sommers heeft een turbulente periode achter de rug. Zijn leven hing zelfs even aan een zijden draadje en de zanger onderging een zware hartoperatie.

Achteraf prees de chirurg Cindy, de vrouw van de zanger, voor haar snelle optreden. “De chirurg kwam naar mij en zei: ‘Cindy, je weet toch dat als je Willy niet had binnengebracht het dit weekend gedaan was geweest met hem?’”, zegt Cindy in Dag Allemaal. Willy’s ader was voor 99 procent dichtgeslibd en hij stevende op een hartaderbreuk af.

Cindy heeft die nacht geen oog dichtgedaan, zegt ze. De dag na de operatie was erg emotioneel voor beiden. “Willy en ik zijn toen allebei gecrasht”, aldus Cindy. “We hebben heel emotioneel gereageerd. We waren zo blij dat we elkaar nog hadden.” Toch ziet Cindy ook het positieve van de situatie in. “Wanneer je samen zoiets meemaakt, brengt dat je als koppel dichter bijeen. We wisten al dat we van elkaar hielden, maar dan besef je dat nog méér”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws