Dinsdag 18 Februari 2020 - 10:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Sporza  I   door Redactie

Kim Clijsters doet verrassende uitspraak na comeback: “Ik ga hier zeker geen gewoonte van maken”

Kim Clijsters charmeerde gisteren de tenniswereld door af en toe een flits van haar grote klasse te tonen. Dit belooft voor de toekomst.

Kim Clijsters doet verrassende uitspraak na comeback: “Ik ga hier zeker geen gewoonte van maken”

Ook haar gekende ‘slide’ kwam er aan te pas. "Sam (haar kinesist, nvdr.) had gezegd dat ik dat nog niet mocht doen (lacht). Maar dat is gewoon een automatisme, ik denk daar niet bij na. Na die eerste dacht ik: het gaat nog. Maar ik mag er geen gewoonte van maken, al helpt het soms wel om een bal nog terug te brengen."

"Het positieve is dat ik me weer in de wedstrijd kon knokken in de 2e set”, blikt ze even terug. “Op dat moment had ik het goeie gevoel op de baan. Dat niveau moet ik nu proberen van begin tot einde uit te voeren. Daar gaan we nu op training weer aan werken."

Hoge verwachtingen

"Wanneer ik dit niveau een hele match kan vasthouden, weet ik niet”, aldus Kim. “Ik heb geduld. Ik blijf werken en vechten en dan zien we wel. Dat de verwachtingen nu gestegen zijn? Dat vind ik niet erg. Wat er rondom mij gebeurt, kan ik toch niet controleren. Daar steek ik geen energie in. Ik leg mijn verwachtingen zelf ook hoog trouwens."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kim Clijsters  I  sport  I  tennis