Clement gooit aanwinst Krmencik er wellicht uit: "Vooral dat is het erg bij hem" Sport
Sport

Clement gooit aanwinst Krmencik er wellicht uit: "Vooral dat is het erg bij hem"

Clement gooit aanwinst Krmencik er wellicht uit: "Vooral dat is het erg bij hem"

De kans is groot dat coach Philippe Clement Michael Krmencik niet in de basis laat starten in de Europa League tegen Manchester United. De Tsjechische aanwinst kan voorlopig geen potten breken.

Het Nieuwsblad schrijft: "Krmencik werd gehaald om doelpunten te maken en om oorlog te maken in de zestien. Maar na ­drieënhalve wedstrijd brak hij nog geen potten voor Club. Eén goeie kopslag in de bekerzege op Zulte Waregem – dat is het zowat. Vorige zaterdag tegen Waasland-Beveren kwam hij niet in het stuk voor. Hij stak negentig minuten in de zak van Aleksandar Vukotic en kon geen enkele kans voor zichzelf creëren. Qua duelkracht en présence blijft de Tsjechische aanvaller beneden de maat."

"Erger nog is dat Krmencik ook de andere spelers slechter doet spelen. Krépin Diatta, Siebe Schrijvers, Charles De Ketelaere – ze bleven zaterdag beneden hun gebruikelijke niveau", luidt het. Conclusie: Krmencik zou wel eens op de bank kunnen starten tegen Man United.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws