Degryse verrast:: "Zoveel kans geef ik Club Brugge tegen Man United" Sport
Sport

Degryse verrast:: "Zoveel kans geef ik Club Brugge tegen Man United"

Degryse verrast:: "Zoveel kans geef ik Club Brugge tegen Man United"

Volgens Marc Degryse is Club Brugge verre van kansloos tegen Manchester United. Club neemt het tegen de Mancunians op in de zestiende finales van de Europa League.

"Op basis van hun prestaties tegen Real Madrid en PSG gaan ze met geloof aan die match beginnen. Hopend dat ze hun minder overtuigende vorm in de eigen competitie naar de achtergrond kunnen duwen. Club gaat zich optrekken aan de grote naam die Man United is", zo zegt Degryse in Het Laatste Nieuws.

Volgens Degryse is Club Brugge absoluut niet kansloos. "Als het Man United kán uitschakelen, dan is het nú. Er zijn mogelijkheden. Zeker en vast. Ik geef dit Club vier of vijf kansen op tien om Manchester United te elimineren. Met de snelheid die jongens als Dennis en Diatta hebben, kan het hun verdediging pijn doen. Deze wedstrijden moeten Club inspiratie geven", klinkt het.

Tegendoelpunt vermijden

"Het komt erop neer om donderdag een tegendoelpunt te vermijden", gaat Degryse verder. "Want in het 'Theatre of Dreams' wordt het niet evident om het verschil te maken. De uitslagen in de groepsfase van de Europa League bewijzen dat. Dus: wil Club doorgaan, dan moet het thuis een voorsprong zien te bemachtigen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws