Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ breekt in tranen uit: “Mijn hart breekt” Buitenland
Buitenland

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ breekt in tranen uit: “Mijn hart breekt”

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ breekt in tranen uit: “Mijn hart breekt”

Op VTM is afgelopen het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ van start gegaan. Voormalig deelneemster Nuria weet als geen ander hoe de kandidaten zich voelen.

Tijdens ‘Blind Getrouwd’ komt dan ook de romanticus in haar naar boven, en wil ze plots lekker klef doen met haar man Stijn. “De magische woorden: ‘Ik heb nieuws voor u: proficiat, u gaat trouwen. We hebben een match voor u gevonden’, betekenen het startsein voor mijn tranen”, geeft ze toe.

Verder laat Nuria weten een enorme boon te hebben voor de mooie Laura. Zij is ontwapenend en ontroerend open en charmant. “Wat leef ik met haar mee! Haar bijzondere relatie met haar vader en plus-mama is prachtig om te zien”, vindt ze. “En dat ze haar bruidsboeket naar het graf van haar mama zal brengen, doet mijn hart breken. Het doet mij eens te meer beseffen dat we dankbaar moeten zijn voor wat we hebben”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws