Laura Tesoro doet een boekje open over Koen Wauters: “Dat waren zijn exacte woorden” Buitenland
Buitenland

Laura Tesoro doet een boekje open over Koen Wauters: “Dat waren zijn exacte woorden”

Laura Tesoro doet een boekje open over Koen Wauters: “Dat waren zijn exacte woorden”

Laura Tesoro geeft ook dit jaar weer goede raad aan ambitieuze zangers en zangeressen in ‘The Voice Kids’. Ook Laura zelf heeft in haar carrière meermaals goede raad gekregen, en niet van de minste.

In Dag Allemaal geeft Laura toe dat zij iemand is die zichzelf zeer veel eisen oplegt. In de showbizzwereld kan dat sneller dan waar dan ook leiden tot een burn out, dus op tijd even kunnen loslaten is erg belangrijk. “Klopt, dat waren ook exact de woorden van Koen Wauters”, aldus de zangeres.

“Hij heeft me tijdens ‘The Voice van Vlaanderen’ al op het hart gedrukt dat ik af en toe moet loslaten, dat ik af en toe gewoon tevreden mag zijn. Dat zal ik nooit vergeten”, zegt Laura. “Als ik niet helemaal blij ben over een optreden, hoor ik Koen in mijn achterhoofd: ‘Het is wat het is.’ In mijn dagelijks leven kan ik sowieso makkelijker relativeren. Gelukkig maar. Mocht ik op alle vlakken de lat zo hoog leggen, dan werd ik zot”, lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws