'André Hazes en Monique Westenberg zijn opnieuw een koppel' Buitenland
Buitenland

'André Hazes en Monique Westenberg zijn opnieuw een koppel'

'André Hazes en Monique Westenberg zijn opnieuw een koppel'

Het was toch wel best een verrassing dat André Hazes en Bridget Maasland al an enkele maanden besloten hebben om weer uit elkaar te gaan. Monique Westenberg, de ex van André, zou daar een belangrijke rol in gespeeld hebben.

Het koppel legde de schuld bij de voortdurende aandacht van de media voor hun breuk. De waarheid zou toch elders liggen, zo blijkt nu. Het koppel zette na hun reis naar Curaçao een punt achter hun relatie. Daar is dus wat misgelopen.

Ook Monique Westenberg had er een vakantie gepland. Bridget kwam pas enkele dagen later. Daardoor trok André met Monique en hun zoontje op tijdens de eerste dagen. Verschillende ooggetuigen merkten op hoe close ze met elkaar omgingen. Er werden ook foto's van gemaakt.

Toilethokje

Zo legde een fotograaf van De Telegraaf het koppel vast terwijl ze elkaar innig vastpakten en op de mond zoenden. Shownieuws heeft zelfs een video in handen waarop te zien is hoe Monique een toilethokje op het strand verlaat en niet veel later André uit hetzelfde hokje komt. Het ziet er naar uit dat er een verzoening is gekomen tussen André en Monique.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws