'Eleven Sports neemt opmerkelijke beslissing over TV-rechten en Antwerp' Sport
Sport

'Eleven Sports neemt opmerkelijke beslissing over TV-rechten en Antwerp'

'Eleven Sports neemt opmerkelijke beslissing over TV-rechten en Antwerp'

Eleven Sports heeft een belangrijke - en tegelijkertijd opmerkelijke - beslissing over de mediarechten van de Jupiler Pro League genomen. Het Britse mediabedrijf heeft beslist om ook zonder de steun van alle 24 profclubs de voorbereiding op volgend seizoen op te starten.

Antwerp is de enige club die nog dwarsligt. Dat stoort iedereen, maar het neemt niet weg dat Eleven Sports de mediarechten wil. Het Britse mediabedrijft had dinsdag een productief onderhoud met de Pro League.

"Er lopen nu onderhandelingen over twee scenario's", weet Het Laatste Nieuws. "Eén waarin Eleven de rechten heeft op de matchen van alle 24 clubs, en één zonder Antwerp. Omdat er verder onderhandeld wordt, vervalt de oorspronkelijke deadline. Antwerp kan nog steeds op een later tijdstip akkoord gaan met de verdeelsleutel en zich aansluiten bij het collectieve voetbalcontract. Anders zal het zijn eigen rechten individueel verkopen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws