Nieuwe reeks FC De Kampioenen voorlopig uitgesteld vanwege zieke Johny Voners Buitenland
Buitenland

Nieuwe reeks FC De Kampioenen voorlopig uitgesteld vanwege zieke Johny Voners

Nieuwe reeks FC De Kampioenen voorlopig uitgesteld vanwege zieke Johny Voners

In oktober kondigde de VRT aan dat er nieuwe afleveringen komen van de populaire sitcom FC De Kampioenen. De plannen worden echter on hold gezet. Aanleiding is de ziekte van Johny Voners, alias Xavier Waterslaeghers. Hij vecht momenteel tegen kanker en wil zich focussen op de behandeling.

Voners was bij de aankondiging al een onzekere factor. De acteur had net bekendgemaakt dat hij tegen kanker vocht en zich daarom ook moest terugtrekke nuit de musical La cage aux folles.

De opnames zouden in de zomer plaatsvinden. "We hopen dat hij tegen dan ten volle hersteld zal zijn", zei An Swartenbroeckx over Johny. Eén heeft nu echter aangekondigd dat de voorbereidingen op de nieuwe FC De Kampioenen-reeks 'on hold' wordt gezet.

"Of dat betekent dat de opnames pas later zullen plaatsvinden of dat de afleveringen later zullen worden uitgezonden, weten we nog niet", klinkt het bij de VRT.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws