Donderdag 20 Februari 2020 - 09:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Story  I   door Redactie

Onverwacht telefoontje van Nathalie Meskens naar haar ex, Jeroen Van Dyck, zorgt voor beroering

Onverwacht telefoontje van Nathalie Meskens naar haar ex, Jeroen Van Dyck, zorgt voor beroering

Het leven lacht Jeroen Van Dyck opnieuw toe. De acteur lijkt na een professionele dip en de breuk met Nathalie Meskens zijn balans weer te hebben gevonden.

Onlangs is de acteur veertig jaar geworden. Daar lag hij toch even van wakker. “Veel veertigers maken de balans op: wat wil je nog wel en wat nooit meer? En ik begon te twijfelen”, geeft Jeroen toe. “Hoe is mijn leven tot nu toe verlopen? Waaraan heb ik tijd verspild?"

Het feit dat hij niet meer alle tijd van de wereld heeft om een gezin te stichten, vindt Jeroen best confronterend. “Als ik nu papa zou worden, ben ik zestig als mijn kind twintig is… Dat houdt me wel bezig”, zegt hij. “Ik wil geen bompa-vader zijn. Maar Lena (zijn nieuwe vriendin, nvdr.) en ik babysitten soms voor vrienden en familie, en dan fantaseren we weleens over hoe het zou zijn als wij zelf kinderen zouden hebben."

Heel blij voor haar

Presentatrice Nathalie Meskens, zijn ex, bevalt binnenkort van haar eerste kindje. Hebben zij nooit een gezamelijke kinderwens gehad? “We hebben het daar weleens over gehad, maar het was niet iets wat we heel erg wilden."

"Trouwens, Nathalie heeft me, voor het nieuws van haar zwangerschap bekend raakte, vooraf gebeld om het me te vertellen", aldus Jeroen. "Ik was heel blij voor haar. Toen we net uit elkaar waren, mondde mijn verdriet uit in boosheid... Maar het is oké, nu”, besluit hij.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Nathalie Meskens  I  Jeroen Van Dyck  I  shownieuws