Donderdag 20 Februari 2020 - 10:30   I   Foto: Facebook   I   Bron: Eén  I   door Redactie

Willy Sommers neemt erg drastische beslissing na zware hartoperatie

Willy Sommers neemt erg drastische beslissing na zware hartoperatie

Willy Sommers was woensdagavond te gast bij Danira in ‘Vandaag’. Hier vertelde hij over zijn hartoperatie, en over de gevolgen hiervan.

"Ik had al een paar maanden een druk in mijn borstkas”, is Willy eerlijk. “Een keer op het podium, een keer toen ik in de tuin aan het werken was. Sporadisch. Omdat ik in 2016 geopereerd ben voor hartritmestoornissen, moet ik elk jaar op controle."

“Toen ik belde voor mijn afspraak, vroeg de vrouw van dokter Brugada hoe het met me ging. Ik antwoordde: ‘Ik heb wat last van druk in mijn borstkas.’ Waarna ze uitriep: ‘Je moest bellen!’ En ze stuurde me meteen naar het ziekenhuis voor een scan”, aldus de zanger. “De dag erna vertelde dokter Brugada me dat het niet goed was. Ik moest meteen geopereerd worden."

Psycholoog

De zanger laat alvast weten dat het goed met hem gaat. Al blijft hij angstig en heeft hij besloten om voor deze angst in te roepen. “Ik ga sindsdien naar een psycholoog. Ik zit met de angst dat mijn hart zal stilvallen en daardoor val ik moeilijk in slaap. Daar praat ik over met haar."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Willy Sommers  I  shownieuws