-->

Jeroom doet straffe uitspraak over Jeroen Meus in 'Twee tot de Zesde Macht': “Zo verknalt hij heel de avond”

Jeroom doet straffe uitspraak over Jeroen Meus in 'Twee tot de Zesde Macht': “Zo verknalt hij heel de avond”
Donderdag 20 Februari 2020 - 11:30   I   Foto: Instagram   I  Bron: Humo  I  

Ook dit seizoen kunnen we Jeroom bezig zien als quizzer in ‘Twee tot de Zesde Macht’. In weekblad Humo vertelt hij hoe presentator Jeroen Meus hem steeds weer weet te overtuigen om deel te nemen.

"Jeroen Meus heeft mijn privételefoonnummer, en ik bezwijk altijd weer als hij me belt”, aldus de cartoonist. “Jeroen heeft een simpele maar doeltreffende manier om me te lokken: hij nodigt mij en Elodie uit op een etentje bij hem thuis. En ik moet zeggen: de vorige keer was dat zeer geslaagd. Hij loopt er misschien niet zo mee te koop, maar die Meus kan best aardig koken.

Jeroom staat bekend om zijn harde humor, dat in schril contrast staat met de (flauwe) grapjes van Jeroen Meus, genre: 'Ik heb een Italiaanse kameraad met wie ik brieven schrijf. Hij is mijn penne-vriend.' Dat doet hij blijkbaar aan tafel ook. “Helaas wel, ja. En iedere keer weer hoor je mijn tenen breken”, zegt Jeroom.

“Maar Jeroen schudt er zo wel vijftig op een avond uit zijn mouw, wat het gek genoeg minder erg maakt", vindt Jeroom. "Stel dat hij alleen die mop over zijn pennenvriend vertelt en het daar verder bij laat: dan is de avond verknald, natuurlijk."

TAGS  I  Jeroom  I  Jeroen Meus  I  shownieuws  I  Twee tot de Zesde Macht