Donderdag 20 Februari 2020 - 12:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Daily Star  I   door Redactie

Meghan Markle krijgt bakken kritiek over zich heen: “Ze deed het uit pure jaloezie”

Net wanneer het even stil lijkt rond Meghan Markle en de Britse prins Harry, is daar alweer Samantha Grant met een sappige uitspraak. In de Daily Star noemt ze haar halfzus “jaloers” en “respectloos”.

Meghan Markle krijgt bakken kritiek over zich heen: “Ze deed het uit pure jaloezie”

"Ik geloof echt dat ze jaloers is op die mooie Kate”, aldus Samantha. Reden daarvoor zou de beslissing zijn van Meghan en Harry om net op Kate’s verjaardag aan te kondigen dat ze hun koninklijke titels zouden laten vallen. “Triestig dat ze dat op Kate’s verjaardag deed."

“Ze kan echter nooit met haar concurreren: Kate is iconisch”, complimenteert Samantha. “Ze is uitermate geschikt om koningin te worden én ze is geweldig als lid van de familie, voornamelijk als moeder.” En daar blijft het niet bij. “Ik was zo onder de indruk dat Kate een jurk van 200 dollar eruit kon laten zien als 2 miljoen dollar”, klinkt het.

Disney

Veel minder lovende woorden had Samantha over voor haar halfzus. Ze is er immers niet over te spreken dat Harry op de première van ‘The Lion King’ aan Robert Iger, de CEO van Disney, zou hebben gevraagd om een job voor Meghan te regelen.

“Die move om Disney aan te spreken zou prima geweest zijn als het gebeurd was nadat ze hun koninklijke rollen verlaten hadden, maar nu ziet het er ongepast en voorbarig uit. En respectloos tegenover het koninklijke protocol”, vindt Samantha. “Het is alsof je je echtgenoot bedriegt en telefoonnummers uitwisselt voor een etentje, nog voordat je gescheiden bent."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws