-->

Dochter van zieke Johny Voners (74) doodongerust: “Hij wil niet luisteren”

Dochter van zieke Johny Voners (74) doodongerust: “Hij wil niet luisteren”
Donderdag 20 Februari 2020 - 16:30   I   Foto: Photonews   I  Bron: HLN  I  

VRT-woordvoerder Hans Van Goethem maakte woensdag bekend dat de aangekondigde reeks van ‘F.C. De Kampioenen’ on hold worden gezet. Johny Voners start met een nieuwe kankerbehandeling en moet zich focussen op zijn herstel, klinkt het.

Koen heeft een tijdlang samengewerkt met Johny voor de musical ‘La Cage aux Folles’. “Maar op een bepaald moment is hij daar moeten stoppen”, zegt Koen. “Hij wilde dat zelf niet, maar het kon niet anders. Hij had dat misschien eerder moeten doen, maar ik denk dat het voor hem een vorm van therapie was om zo lang mogelijk professioneel bezig te blijven en niet aan z’n ziekte toe te geven."

Onlangs ontmoette Crucke de dochter van Johny bij tv-opnames. “Zij zei me dat ze het Johny had afgeraden om in die musical te stappen, maar dat hij niet wilde luisteren. Hij wilde het per se doen - het leek een manier om zich te bewijzen. Maar je moet naar je lichaam luisteren."

Gelukkig op het podium

“Ik denk dat hij zich tijdelijk wat beter voelde en daarom zijn activiteiten heeft hervat, maar dat hij de gevolgen daarvan slecht heeft ingeschat”, aldus de zanger. “Johny is ook iemand die anderen niet in de steek wil laten, ook al gaat dat ten koste van hemzelf. Maar ik snap dat ergens wel. Ik ben, net als Johny, iemand die niet wil opgeven en pas gelukkig is als hij op een podium staat. Maar ik hoop dat hij nu alles op alles zet voor z’n herstel."

TAGS  I  Johny Voners  I  shownieuws  I  kanker