Donderdag 20 Februari 2020 - 20:00   I   Foto: Facebook  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Geweldig nieuws voor Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans: “Stapje voor stapje”

Celien Deloof (27) ziet er de laatste tijd stralend uit. Anderhalf jaar geleden heeft ze een operatie ondergaan in de obesitaskliniek in Geel en ondertussen is ze 45 kilo kwijt.

Geweldig nieuws voor Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans: “Stapje voor stapje”

"Niet dat ik echt een streefdoel heb, hoor”, zegt Celien in een interview met HLN. “Het is goed zoals het nu is, al zou het wel mooi zijn om onder die magische 6 te raken. Ik ben niet zo groot, weet je. En elke kilo die er nog afgaat, is mooi meegenomen. Ik leef gewoon gezond en beweeg veel. Zo probeer ik twee tot drie keer per week te gaan wandelen of lopen. Maar het is niet zo dat ik overleef op komkommertjes alleen."

Toch heeft de dochter van Margriet Hermans het nog steeds moeilijk om zichzelf in de spiegel te zien en afstand te nemen van ‘dikke Celien’. “Ik heb mezelf lang zo gezien, en ook andere mensen hebben me lange tijd zo genoemd”, aldus de ‘nieuwe’ Celien. “Het vraagt dus tijd om dat beeld in de spiegel te veranderen. Aan de andere kant besef ik ook wel dat ik geen maatje 56 meer heb."

Stapje voor stapje

Ze heeft regelmatig contact met een psychologe, en die geeft haar tips en tricks. “Als ik in de spiegel kijk, kan ik mezelf tegenwoordig al wat gemakkelijker accepteren”, geeft Celien dan ook toe. “Maar mooi vind ik mezelf helemaal niet, dat is nog iets anders. Dat heeft echter andere redenen."

“Ik werd vroeger gepest en dat heeft wel aan dat zelfbeeld bijgedragen", aldus de zangeres. "Het heeft dus meer met mezelf als persoon te maken dan met mijn gewicht.” Toch heeft de operatie ook dat voor een stuk veranderd: “Ik vind mezelf al mooier dan twee jaar geleden. Stapje voor stapje, zeker?” lacht ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Celien Deloof  I  shownieuws  I  Margriet Hermans