AA Gent mag blijven dromen na nipte nederlaag in Rome Sport

AA Gent mag blijven dromen na nipte nederlaag in Rome

AA Gent heeft donderdagavond met het kleinste verschil verloren van AS Roma. De Buffalo's kregen voldoende kansen om zelf te scoren, maar Carles Perez zorgde na een kwartier spelen voor het enige doelpunt van het duel.

AA Gen had het heel even moeilijk, maar liet al gauw aan Roma weten dat het niet over zich heen zou laten lopen. De wedstrijd ging gelijk op, maar na een kwartier spelen slikte Gent wel een goal. Carles Perez toonde zich oog in oog met Kaminski een killer en legde de 0-1 tegen de netten.

Gent kreeg kansen, zowel in de eerste als in de tweede helft, maar de laatste pass ontbrak precisie. Roma van zijn kant liet na rust eveneens na om te scoren. Het bleef bij 1-0 en dus mag Gent volgende week proberen om Roma uit het toernooi te knikkeren.