Zesjarig meisje verkracht voordat ze werd vermoord: 117 verwondingen getuigen van gruwelijke dood Buitenland
Buitenland

Zesjarig meisje verkracht voordat ze werd vermoord: 117 verwondingen getuigen van gruwelijke dood

Zesjarig meisje verkracht voordat ze werd vermoord: 117 verwondingen getuigen van gruwelijke dood

Afgelopen zomer werd de zesjarige Alesha MacPhail dood aangetroffen in het bos op het Britse eiland Bute, Schotland. Ze had niet minder dan 117 verwondingen op haar lichaam en stierf aan “een krachtige druk op haar nek en gezicht”. Dat bericht The Sun. Het meisje werd ook verkracht voordat ze werd gedood.

Die zomer bracht ze door samen met haar vader en grootouders. De 16-jarige jongen die verdacht wordt van de gruwelijke feiten ontkent dat hij haar uit bed heeft gesleurd om haar vervolgens te verkrachten en vermoorden op 2 juli 2018. In zijn verdediging schuift hij de schuld in de schoenen van Toni McLachlan, de nieuwe vriendin van Alesha’s vader.

117 verwondingen

De rechtbank kreeg vandaag te horen hoe Alesha was verkracht toen ze nog leefde. Patholoog John Williams zei dat haar verwondingen de ergste waren die hij ooit had moeten aanschouwen. Hij vond 117 verwondingen op haar lichaam en merkte op dat sommige verwondingen mogelijk na haar dood waren toegebracht. Ook vertelde hij in de rechtbank dat Alisha nog een tijdje leefde toen ze seksueel werd misbruikt.

Volgens Williams was het meisje gestorven “als resultaat van een significante krachtige druk aan haar hals en gezicht”. De dader zou het meisje bij de nek en het gezicht vastgegrepen hebben om haar te versmachten. De patholoog verklaarde dat haar voeten niet gewond waren, wat suggereert dat ze was gedragen.

Opdraaien voor moord

De vriendin van Alesha’s vader, Toni McLachlan, ontkent dat ze seks heeft gehad met de verdachte. Die beweert dat hij en McLachlan een seksuele relatie hadden en dat zij een gebruikt condoom van hen daar zou hebben gelegd om hem voor de moord te laten opdraaien.

Volgens de advocaat van de verdachte, Brian McConnachie, had McLachlan seks met de verdachte op de avond van de moord. Ze zou dan de kamer van Alesha binnen zijn gegaan, haar naar het bos gebracht hebben, het sperma van de beschuldigde uit het condoom ingebracht hebben om haar uiteindelijk te vermoorden.

Het proces is nog altijd aan de gang.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws