Kijkers spreken schande over ‘The Voice Kids’: “Dat is er ver over” Buitenland
Buitenland

Kijkers spreken schande over ‘The Voice Kids’: “Dat is er ver over”

Kijkers spreken schande over ‘The Voice Kids’: “Dat is er ver over”

In de aflevering van ‘The Voice Kids’ vrijdagavond probeerden weer heel wat jonge zangers en zangeressen hun kans te grijpen om hun droom waar te maken. De show werd achteraf echter op de sociale media afgekraakt.

Het VTM-programma wordt een totale flop genoemd en de kijkers verwijten de jury dat ze inconsequent te werk gaan. “Jammer dat ze de echt goeie zangers negeren en de minder goeie door laten gaan”, klinkt het. “De jury maakt er een ‘zottekesspel’ van. Echt zonde want er zitten zo’n mooie stemmen tussen."

Een ander hekelt eveneens de aanpak van de vier juryleden. “Omdraaien wanneer de performance al gedaan is zou echt niet mogen. En K3 en die Laura (Tesoro, nvdr.) denken zeker dat ze het warme water hebben uitgevonden?” Nog iemand neemt na gisteren een drastisch besluit: “Ik kijk niet meer. Ik vind de overacting van de jury er een beetje over en zelfs storend."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws