Zaterdag 22 Februari 2020 - 12:30   I   Foto: Facebook  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Pieter-Jan (21), de zoon van betreurde Philip Cracco, erg emotioneel: “Hier heeft papa nooit iets over gezegd”

Op 6 januari overleed Philip Cracco, de ondernemer die Vlaanderen leerde kennen dankzij zijn optreden in ‘The Sky Is The Limit’. Zijn zoon werd na zijn dood operationeel directeur in diens bedrijf Jobfixers.

Pieter-Jan (21), de zoon van betreurde Philip Cracco, erg emotioneel: “Hier heeft papa nooit iets over gezegd”

Grote schoenen om te vullen dus. Denkt Pieter-Jan dat hij de uitdaging aankan? “Ik verkocht op mijn elf jaar al auto’s”, zegt hij. “Ik had gespaard in plaats van snoep te kopen. Met de centjes van de bomma of voor mijn verjaardag had ik na een paar jaar 500 euro bijeen."

“Daarmee heb ik de oude Opel Kadett van mijn oom gekocht, nadat ik hem had gesméékt - hij wilde hem eigenlijk wegdoen voor 1.500 euro. Zou dat commercieel talent zijn? Later verkocht ik dat bakske weer voor 1.000 euro. Maar niet nadat ik er eindeloos rondjes mee had gescheurd op de bedrijfsparking. En mijn vader kwáád”, lacht hij.

Stukje drama

Philip zelf groeide op zonder vader. “Maar daar zei hij nooit iets over. Iedereen heeft zijn stukje drama in zijn leven. En het is niet omdát hij een moeilijke start had, in een arbeiderswijk opgroeide met zijn mama alleen en op zijn 15de al pistoolschilder werd, dat zijn succes er kwam”, aldus de zoon van de ondernemer.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Philip Cracco  I  shownieuws