-->

Terminaal zieke mama Tina (41) overdonderd door hartverwarmende reacties na haar oproep: “Dit had ik nooit verwacht”

Terminaal zieke mama Tina (41) overdonderd door hartverwarmende reacties na haar oproep: “Dit had ik nooit verwacht”
Zaterdag 22 Februari 2020 - 15:00   I   Foto: Facebook   I  Bron: NB  I  

Tina Vandenbosch (41) stuurde vrijdag een oproep de wereld in: ze wou zoveel mogelijk tips om tastbare herinneringen na te laten voor haar twee kindjes van drie en vier jaar oud. Tina heeft namelijk borstkanker en is terminaal ziek.

"Mijn kindjes zijn nog zo jong. Ik wil dat ze weten wie hun mama is, en niet alleen uit verhalen van anderen.” Dat zei Tina Vandenbosch vrijdag over haar kindjes Eben (4) en Amelia (3) in Het Nieuwsblad. “Hoeveel tijd ik nog precies heb, weten we niet. Maar de dokters durven niet verder te kijken dan een jaar."

“Veel mensen bieden een fotoshoot aan voor ons gezin, en een student videografie wil een reportage maken over de alledaagse dingen in ons leven, waar de kinderen later naar kunnen terugkijken”, zegt Tina zaterdag.

Hartverwarmend

Veel anderen willen iets maken, zoals bijvoorbeeld een herinneringsdeken of -knuffel. “Mocht ik op alles ingaan, dan werd ons huis een museum”, lacht ze. “De komende weken zal ik door alle berichten gaan om te zien wat ik zelf nuttig vind. Ik had nooit verwacht dat er zoveel zouden zijn. Hartverwarmend is het."

TAGS  I  Tina Vandenbosch  I  borstkanker