Zaterdag 22 Februari 2020 - 19:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Joe  I   door Redactie

Kelly Pfaff heeft er genoeg van neemt drastische beslissing: “Nooit meer”

Kelly Pfaff heeft er genoeg van neemt drastische beslissing: “Nooit meer”

Kelly Pfaff was zaterdagochtend te gast bij Evi Hanssen in ‘Het Heilig Huis van Hanssen’. Hier praatte ze ronduit over haar gezinsleven.

"Ik ben ongelooflijk graag mama en ik doe mijn best”, zegt Kelly aan tafel bij Evi. “Ik heb dat tegen mijn kinderen op een bepaald moment ook gezegd: ik ben ook maar voor de allereerste keer mama. Als er bepaalde dingen zijn die jullie niet begrijpen, vraag het mij dan gewoon."

“Zelfs als het moeilijk is, schrijf het desnoods op en leg het op mijn hoofdkussen en dan zullen we het erna over hebben”, vervolgt ze. “Ik wil dat ze weten dat ze altijd bij mij terecht kunnen.” Eerlijkheid gaat boven alles ten huize Gooris/Pfaff. “Bij ons is er maar één taboe: liegen doen we niet."

Begrafenis

Kelly vertelt ook over de grappigste roddel die ze ooit heeft gelezen over zichzelf. “Ik zou een relatie hebben gehad met Nicolas, mijn schoonbroer en de man van Debby. Het ergste was gewoon het moment waarop we het te weten zijn gekomen."

“We waren toen aan het wachten op de auto om naar de begrafenis te gaan van mijn grootvader. Iedereen schoot in de lach en de emoties gingen van links naar rechts. Ik ga nooit meer in op een roddel of een leugen”, aldus mevrouw Sam Gooris.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kelly Pfaff  I  shownieuws  I  Sam Gooris