Clement waarschuwt concurrenten van Club Brugge: "Wacht maar tot dan" Sport
Sport

Clement waarschuwt concurrenten van Club Brugge: "Wacht maar tot dan"

Clement waarschuwt concurrenten van Club Brugge: "Wacht maar tot dan"

Club Brugge won zondag met het kleinste verschil van Sporting Charleroi. Club blijft ongeslagen in 2020, maar het voetbal van de competitieleider is niet meteen om over naar huis te schrijven. Toch heeft Philippe Clement vertrouwen in zijn ploeg.

“Het is een feit dat de tegenstanders zich steeds meer op ons proberen in te stellen en dat we de afgelopen weken minder ruimte krijgen. Als we met een voorsprong aan play-off 1 kunnen beginnen, dan zullen andere ploegen toch meer aanvallende intenties moeten tonen waardoor wij op onze beurt misschien opnieuw meer ruimte zullen krijgen", aldus Clement op de website van Club Brugge.

"Als we ons bovendien net als alle andere ploegen ook van week tot week kunnen voorbereiden en de nodige rust krijgen, dan strijden we opnieuw met gelijke wapens”, merkte Clement tot slot nog op. Hij gaat er dus van uit dat we dan opnieuw een ander Club Brugge te zien gaan krijgen.

"Ik vraag dat reeds acht maanden"

"Ik vraag reeds acht maanden om kwaliteit in de kleedkamer te krijgen. Het zou te gek voor woorden zijn om nu opeens het tegenovergestelde te vragen.”

Populair

Laatste nieuws