Dinsdag 25 Februari 2020 - 07:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Frederik uit ‘The Sky Is The Limit’ onthult zijn zotste aankoop ooit: “Toen ik die rekening kreeg, deed het toch pijn”

In ‘The Sky Is The Limit’ maakten we dit seizoen kennis met Frederik Laeremans. Frederik is amper 32, maar toch al zaakvoerder van Superbeton.

Frederik uit ‘The Sky Is The Limit’ onthult zijn zotste aankoop ooit: “Toen ik die rekening kreeg, deed het toch pijn”

Maar ook al boert Frederik goed, hij zal nooit zijn geld door de ramen gooien. “Onlangs kreeg ik een uitnodiging voor MIPIM, de belangrijkste vastgoedbeurs ter wereld in Cannes”, vertelt Frederik. “Ik wilde daar graag naartoe, tot ik een hotel probeerde te boeken. 3.000 à 4.000 euro! Voor drie nachten! Nee, dat doe ik niet. Ik ben gierig, heel gierig."

Toch heeft hij ooit een zotte koop gedaan: een grote fles champagne die hij van plan is te bewaren voor wanneer hij helemaal genezen verklaard wordt. “Dat leek mij een goed plan, maar op het moment dat ze die fles kwamen leveren en ik dat geld moest afgeven, deed het toch pijn."

Zwak moment

De exacte prijs van de fles wil Frederik niet kwijt. “Maar het zijn vier cijfers, en ’t is ergens in het midden van de rij. Toen ik het moest betalen, dacht ik alleszins: fuck, fuck, fuck, ze hebben mij weer gepakt op een zwak moment. Ik hoop dat ik ervan ga kunnen genieten als de kurk eraf gaat."

Wat is jouw mening?