Woensdag 26 Februari 2020 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Raymond van het Groenewoud kampt met verslaving: "Zonder dat wordt het moeilijk voor hem"

In de derde en laatste aflevering van de docu 'Raymond' getuigen de exen over Raymond van het Groenewoud (70). Ze hangen geen al te fraai beeld op van de zanger.

Raymond van het Groenewoud kampt met verslaving:

"Raymond is super charmant, hij kan zo speciaal zijn, maar ik heb hem ook veracht", zegt Mie De Backer. "Hij was al een half jaar met mijn zus (Nana, red.) bezig, toen ze het mij gezegd hebben."

Nana overkwam echter hetzelfde. "Als je zijn lief bent, ben je zijn prinses, zijn alles. Maar je kan van hoog vallen", klinkt het vol teleurstelling.

Sigrid Soruyt beschijft zelfs een mechaniek. "Je zou kunnen zeggen dat hij seksverslaafd is, en dat is geen verwijt, want ik ben het zelf ook geweest. Seks is één van zijn voedingsbronnen, daaruit put hij de energie die hij nodig heeft om muziek te maken en op te treden", aldus het voormalige journaalanker.

"Hij néémt van zijn geliefde, en geven doet hij aan zijn publiek. Maar als die bron hapert, door ouderdom of leeftijd - en nu heb ik het wel degelijk over mezelf - dan wordt het moeilijk voor hem."

Wat is jouw mening?