Woensdag 26 Februari 2020 - 14:00   I   door Redactie

Belangrijk nieuws over mogelijke transfer van Kevin De Bruyne naar Real Madrid

Belangrijk nieuws over mogelijke transfer van Kevin De Bruyne naar Real Madrid

Kevin De Bruyne speelt vanavond met Manchester City op het veld van Real Madrid. Een topaffiche in de Champions League en wie weet is het niet de laatste keer dat De Bruyne in Santiago Bernabéu speelt.

Zo wordt De Bruyne de jongste tijd nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid. Dat heeft alles te maken de straf die Manchester City recent kreeg. De Engelsen mogen twee jaar niet deelnemen aan de Champions League en dat zou ervoor kunnen zorgen dat sterspelers als De Bruyne andere oorden opzoeken.

Patrick De Koster, de zaakwaarnemer van De Bruyne, sprak zich bij MidMid uit over de situatie van KDB. "Hoe het juist zit met die straf? Daar is voorlopig geen duidelijkheid over", aldus De Koster. "We gaan afwachten en ons niet druk maken."

"Ze gaan denken dat ik ga onderhandelen met Real Madrid"

Dat er achter de schermen iets speelt met Real Madrid, is volgens Spaanse media wel duidelijk. Maar De Koster weigert de geruchten te voeden. "Ik ga Real Madrid-Manchester City niet bijwonen in Santiago Bernabéu. Als de Spaanse media mij daar nu zien gaan ze denken dat ik ga onderhandelen met Real. Ik wil geen polemiek opstarten", besloot De Koster.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  voetbal  I  sport