Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, doet de wenkbrauwen fronsen met opmerkelijke bekentenis: “Dit doe ik bij álle mannen” Buitenland
Buitenland

Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, doet de wenkbrauwen fronsen met opmerkelijke bekentenis: “Dit doe ik bij álle mannen”

Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, doet de wenkbrauwen fronsen met opmerkelijke bekentenis: “Dit doe ik bij álle mannen”

Celien Deloof (27) lijkt haar gevecht tegen de overmatige kilo’s te hebben gewonnen. De dochter van Margriet Hermans viel maar liefst 46 kilo af.

En of ze blij is met haar nieuwe figuurtje. “Met een maatje minder geniet je meer van het leven. Daar moeten we niet onnozel over doen: je hebt niet alleen meer energie, ook in een winkel kleren passen is eenvoudiger."

Ze benadrukt dat het een enorme misvatting is dat dikke mensen per definitie ‘gezellig’ zijn. “Je persoonlijkheid is iets waar je mee geboren wordt”, zegt ze. “Daar heeft je gewicht weinig tot niets mee te maken."

Onder tafel

Om gezellig te zijn heeft Celien trouwens ook geen alcohol nodig, laat ze weten. “Maar ik vind het wel gezellig om in de zomer aan een toog te zitten, al is het met een glas water. Ik heb geen alcohol nodig om me te kunnen amuseren. Los daarvan drink ik, zelfs na mijn maagverkleining, elke man onder tafel. Als ik wakker blijf tenminste, want van wijn val ik snel in slaap”, lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws