Donderdag 27 Februari 2020 - 08:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Daily Mail  I   door Redactie

Meghan Markle zwaar onder vuur: “Zo beledigt ze niet alleen de Queen, maar heel het Britse volk”

Thomas Markle (75), de vader van Meghan, heeft geen goed woord over voor zijn dochter. “Ik ben heel teleurgesteld in haar, op dit moment”, zegt hij in de Britse media.

Meghan Markle zwaar onder vuur: “Zo beledigt ze niet alleen de Queen, maar heel het Britse volk”

Met hun vertrek uit de Britse koninklijke familie moeten prins Charles en Meghan Markle afstand doen van hun merk, Royal Sussex. Vooral het feit dat ze het predikaat ‘Royal’ niet meer mogen gebruiken, heeft er ingeslagen bij Meghan.

“Maar het is logisch dat ze zichzelf geen royals meer mogen noemen”, bedenkt Thomas zich. “Ze zijn zélf uit de monarchie gestapt. Ze hebben ook niet het recht om zo tegen de koningin te spreken. Dat is niet alleen beledigend tegenover de Queen zelf, maar ook tegenover het Britse volk."

Gedumpt

Dat is echter niet het enige dat Thomas bezighoudt. Hij bevestigde aan enkele journalisten dat hij zijn kleinzoon, Archie, nog steeds niet heeft mogen ontmoeten. “Heel erg vind ik dat”, aldus Thomas. “Maar ik verwachtte niets anders."

“Wist je dat Meghan mij slechts één dag voor haar huwelijk gedumpt heeft? Toen heeft ze me verteld dat ze me niet meer wilde zien”, zegt haar vader nog. “Op diezelfde dag heeft ze Doria’s familie gedumpt (Doria Ragland, de moeder van Meghan, nvdr). Ze heeft élke familie waar ze deel van uitmaakte laten vallen, en nu doet ze hetzelfde met de koninklijke familie."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Meghan Markle  I  Thomas Markle  I  Harry  I  shownieuws