Woensdag 26 Februari 2020 - 22:54   I   door Redactie

De Bruyne eist glansrol op tegen Real Madrid, Ronaldo verliest in Lyon

Manchester City heeft woensdagavond een gouden zaak gedaan in Santiago Bernabéu. De Engelse landskampioen ging in het slot op en over Real Madrid, en dat dankzij een sterke Kevin De Bruyne.

De Bruyne eist glansrol op tegen Real Madrid, Ronaldo verliest in Lyon

De eerste helft baarde een muis. Beide teams hielden het goed gesloten en zo stond het halverwege dan ook nog 0-0. Na rust opende Isco de score, ondanks het feit dat Manchester City steeds beter werd.

Toch knokte City zich nog in de match. Na een fraaie actie op links bracht De Bruyne de bal uitstekend voor. Gabriel Jesus leek een duwfout te maken op Sergio Ramos alvorens hij binnenkopte, maar de scheids en VAR vonden er niets fout aan. Kort na de 1-1 volgde ook de 1-2. City kreeg een penalty en De Bruyne nam Courtois te grazen. Het werd nóg erger voor Real, want Ramos kreeg ook nog rood.

Lyon-Juventus 1-0

Verrassing in het stadion van Lyon. Daar verloor Juventus met het kleinste verschil van L'OL. Een doelpunt van Tousart na een halfuur spelen zorgde ervoor dat Jason Denayer en co een mooie zege boekten. Aan Ronaldo en co om in Turijn orde op zaken te stellen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  Lyon  I  Juventus  I  sport  I  voetbal