Donderdag 27 Februari 2020 - 09:30   I   Foto: Joe  I   Bron: Boeie!  I   door Redactie

Karen Damen heeft het er zeer moeilijk me: “Ik voel me daar zo schuldig over”

Karen Damen sprak in de podcast ‘Boeie!’ openhartig over haar gezinssituatie. Samen met haar zoontje Sky en haar echtgenoot Anthony vormt ze toch geen alledaagse familie.

Karen Damen heeft het er zeer moeilijk me: “Ik voel me daar zo schuldig over”

Karen herkent veel van zichzelf in haar zoon. “Sky heeft geen geduld. Punt. Dat heb ik ook niet”, zegt de kersverse ‘Familie’-actrice. Toch zijn er ook heel wat tegenstellingen. “Ik was vroeger nogal een stout kind, dat heeft Sky veel minder."

"Als wij vroeger gingen winkelen en ik zag iets dat ik graag wou en ik kreeg het niet, dan werd ik boos en dacht ik: ‘Mama ziet mij niet graag.’ Nu weet ik dat zij daar gewoon de centen niet voor had", zegt Karen. "En als Sky iets niet krijgt of niet mag, zeg ik zelden: ‘Omdat ik het zeg!’ Ik probeer aan alles een deftige uitleg te geven."

Schuldgevoelens

Karen weet van zichzelf dat ze een softie is, en daar maakt Sky dan weer handig gebruik van. “Als hij drie keer een koekje vraagt en ik zeg ‘nee’, zeg ik na de vierde keer: ‘Och, pak het jong.’ Hij wéét dat gewoon, ik ben totaal niet consequent”, weet het ex-K3’tje. “Da’s een beetje compenseren voor het schuldgevoel, omdat ik niet veel thuis ben."

“En dan thuiskomen en zo’n kaartje van iTunes van vijftig euro bij hebben. Ja, da’s het stomste wat je kan doen.” Sky’s vader Antony is heel vrij opgevoed, die mocht thuis alles. “En ik werd eigenlijk nogal kort gehouden vroeger’, zegt Karen. ’Daardoor voeden Antony en ik ons kind nu tegenovergesteld op. Hij streng, ik te soft", besluit ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Karen Damen  I  Familie  I  shownieuws